Webinarie Cirkulär ekonomi

Stor uppslutning på webinarie om cirkulär ekonomi

Nästan 100 deltagare tog tillfället i akt att fördjupa sig i cirkulär ekonomi när Science Park Borås och Circular Hub bjöd in till webinarie på ämnet. Innovationsstrateg Erik Valvring berättade om hur företag, genom att jobba mot en cirkulär ekonomi, kan ta sig mot en hållbar framtid full av affärsmöjligheter. Nu planeras fler digitala träffar.

Jordens begränsningar blir mer påtagliga, den tekniska utvecklingen går snabbare och konsumenter får allt större medvetenhet. Det är några av de utmaningar företag står inför idag. Men utmaningar innebär också möjligheter, något som är viktigt just nu och som förmedlades till åhörarna under webinariet. Föreläsare Erik Valvring, innovationsstrateg vid Science Park Borås, var nöjd efter presentationen.

– Vi fick riktigt bra feedback och kommer ta tillfället i akt att köra fler webinarier. I dessa omvälvande tider känns det extra viktigt att kunna locka så pass mycket folk till att lyssna om hur förändringar kan bli till affärsmöjligheter. Att kunna erbjuda detta genom ett digitalt webinarie känns ju bra även i andra avseenden, konstaterar han.

Tanken är att föreläsningarna ska bli flera, och redan nu finns intressanta ämnen att fördjupa sig i

– För oss är det viktigt att vara lyhörda kring företagens behov och vad de vill lära sig mer om. Vi tar därför gärna emot förslag på ämnen och innehåll till kommande föreläsningar, avslutar Erik Valvring.

Klicka här för att lämna förslag på innehåll i kommande föreläsningar. Det går bra även om du inte deltog.

Webinariet finns att ta del av i sin helhet här på www.circularhub.se. För att se föreläsningen behöver du registrera dig som medlem. Detta är helt kostnadsfritt.