Skip to content

Vårt erbjudande

Vi hjälper dig bli
cirkulär!

Med Agenda 2030 för ögonen hjälper vi företag inom mode-, textil- och möbelindustrin som vill ställa om till cirkulära affärsmodeller.

  • Circular Hub är en källa till kunskap och förståelse kring cirkulär och hållbar ekonomi.  
  • Vi är en inspiratör för att få fler att engagera sig i de nya affärsmöjligheter som cirkulär
    ekonomi ger. 
  • Vi kartlägger ert nuläge och identifierar era förbättringsmöjligheter. 

Här kan du läsa och klicka dig in på våra erbjudanden

Vi sprider kunskap om cirkulär och hållbar ekonomi med hjälp av artiklar, seminarier, workshops och tips om event.

Du kan kostnadsfritt bli medlem i Circular Hub och ta del av fördjupande material, verktyg, filmer och föreläsningar. 

Anslut till Circular Hub här!

Vi samarbetar med Textile & Fashion 2030 och framstegsmodellen, där vi tillsammans med ditt företag kartlägger behovet för omställning till cirkulär ekonomi och hållbarhet.

Anslut dig här!

Kontakta oss för vidare information eller vägledning i vårt nätverk eller bland våra projekt!

Vår coachtimme är din genväg till att utvecklas och bli mer konkurrenskraftig i den cirkulära omställningen. Syftet med vår coachtimme är att du, oavsett vart du står idag, ska komma närmare den cirkulära omställningen. Vi guidar dig rätt efter dina förutsättningar, ger stöd och support inför en omställning.
Läs mer om hur coachtimmen stärker dina cirkulära affärer här!

Självskattningverktyg som kartlägger dina behov och ditt arbete att bli ett cirkulärt företag.
Testa här

Circular Hub har tagit fram ett kostnadsfritt digitalt verktyg som skapar förenklade LCA:er, simulerar effekter av olika materialval och hjälper dig att strukturera miljöarbetet och övergången mot en cirkulär ekonomi.

Läs mer här

Vi har verktyg som hjälper er i procesen för att ta stegen från linjär affärsmodell till cirkulär. Vi erbjuder till exempel workshops och självskattningsverktyg för att ni ska kunna påbörja arbetet med att bli ett cirkulärt företag. 

Här finner du våra workshops!

Varför cirkulär ekonomi? Vi förbereder dig för att möta framtidens krav från konsumenter med medvetna värderingar.

Här finner du våra föreläsningar!

DO-tank Center är Science Park Borås plats för att inspirera dig att utveckla ditt företag. Vårt fokus är att hjälpa företag att ställa om till cirkulär ekonomi. Vår expertis finns inom områdena textil, mode och konsumtion men alla företag är välkomna. Nya samarbeten behövs för att skapa lönsamhet, en cirkulär ekonomi och att lösa klimatmålen, därför har vi också ett kontaktnät med andra innovationsmiljöer. Välkommen till oss oavsett bransch för att hjälpa till att skapa framtidens hållbara affärer.

Kolla in vår innovationsmiljö här!

ASSAR är en mötesplats där du som arbetar inom tillverkningsindustri och teknikföretag kan hitta relevanta kontakter. Här kan du ta del av aktiviteter som stärker ditt företag och samtidigt bidra med det ditt företag är bra på. I den fysiska miljön för ASSAR har du möjlighet att titta på ny teknik, ny forskning och nya lösningar för industrin. Välkommen till oss i Skövde!

Läs mer om ASSAR här.


Kontakt