Skip to content

Vårt erbjudande

Med Agenda 2030 för ögonen hjälper vi företag inom mode-, textil- och möbelindustrin som vill ställa om till cirkulära affärsmodeller.

  • Circular Hub är en källa till kunskap och förståelse kring cirkulär och hållbar ekonomi.  
  • Vi är en inspiratör för att få fler att engagera sig i de nya affärsmöjligheter som cirkulär ekonomi ger. 
  • Vi kartlägger ert nuläge och identifierar era förbättringsmöjligheter. 
Kunskap och nätverk 

Vi sprider kunskap om cirkulär och hållbar ekonomi med hjälp av artiklar, seminarier, workshops och tips om event.  

Verktyg och coachning 

Vi har verktyg som hjälper er i procesen för att ta stegen från linjär affärsmodell till cirkulär. Vi erbjuder till exempel workshops och självskattningsverktyg för att ni ska kunna påbörja arbetet med att bli ett cirkulärt företag. 

Innovationsmiljöer

Do-tank Center är Science Park Borås plats för att inspirera dig att utveckla ditt företag. Vårt fokus är att hjälpa företag att ställa om till cirkulär ekonomi. Vår expertis finns inom områdena textil, mode och konsumtion men alla företag är välkomna. Nya samarbeten behövs för att skapa lönsamhet, en cirkulär ekonomi och att lösa klimatmålen, därför har vi också ett kontaktnät med andra innovationsmiljöer. Välkommen till oss oavsett bransch för att hjälpa till att skapa framtidens hållbara affärer.

ASSAR är en mötesplats där du som arbetar inom tillverkningsindustri och teknikföretag kan hitta relevanta kontakter. Här kan du ta del av aktiviteter som stärker ditt företag och samtidigt bidra med det ditt företag är bra på. I den fysiska miljön för ASSAR har du möjlighet att titta på ny teknik, ny forskning och nya lösningar för industrin. Välkommen till oss i Skövde!

Läs mer om Circular Hub

Kontakta oss


Kontakt