Öppet hus-frukost Mitt Europa 7 maj

Välkommen till Öppet hus-frukost Mitt Europa hos Science Park Borås den 7 maj. Vi träffas och äter frukost ihop och presenterar kort några av våra EU-projekt med möjlighet att ställa frågor.

Tid: kl 08:00-09:00
Plats: Do-tank Center i Textile Fashion Center, Borås

Aktiviteten är en del i den europeiska kampanjen ”Mitt Europa” som visar upp EU-finansierade satsningar.

Anmäl dig här senast 5 maj

Mellan 4 maj till 12 maj deltar Sverige för tredje året i informationskampanjen Mitt Europa. Syftet med kampanjen är att ge möjlighet till EU-finansierade projekt och företagssatsaningar att öppna upp sina dörrar för att ge allmänheten möjlighet att upptäcka och lära sig mer om hur EU-pengar gör nytta i samhället

Visionen är att placera Västsverige som en världsledande partner och förebild inom cirkulär ekonomi för textil, mode, inredning och möbler.

Science Park Borås inriktar sig på att arbeta med projektets del om cirkulärt mode & textilier och IDC inriktar sig på delen om hållbara miljöer. Fokus ligger på arbete inom Västra Götalandsregionen samt samverkan med Halland. Projektet är förankrat i alla led, såsom Västra Götalandsregionen, branschorganisationerna, näringsliv, utbildningsaktörer, forskningsinstitut och akademi.

Circular Hub drivs i samverkan mellan Science Park Borås och IDC West Sweden i Skövde och finansieras bland andra av Europeiska regionala utvecklingsfonden och Västra Götalandsregionen.