2019 nov 28, Möbler i en cirkulär omställning

Förverkliga cirkulära inredningar och återbruk i offentliga miljöer. En dag med fokus på kunskap och nätverk, från tanke till handling.
Målet med utbildningen är att du får både fakta och konkreta exempel på effekter och motiv till hur cirkulära möbler kan bidra med både miljömässig och ekonomisk vinst! Dagen innehåller en helhet och bredd som ska svara på de flesta frågor om återbruk vilket gör att du kan kommunicera och använda kunskapen vidare på ett tryggt sätt. När: Torsdagen den 28 november, kl. 9:00 – 13:30 Var: Studio B3, Stockholm Pris: 3900kr exkl. moms (Fika och lunch ingår.) Begränsat antal platser: 50 personer Sista anmälningsdag: 25 november Utbildare
  • Tobias Jansson, circulareconomy.se Tobias börjar med att ge oss den breda bilden av vad som händer inom cirkulär ekonomi och knyter sedan an några aktuella trender till möbelbranchen.
  • Maja Jakobsson, Miljögiraff Med utgångspunkt från möbelns livscykel beskriver Maja varför och hur vi ska jobba med olika cirkulära lösningar för att nå klimatmålen. Miljögiraff gör livscykelanalyser och hjälper både privata och offentliga kunder att skapa konstruktiva hållbarhetsstrategier.
  • Kristofer Jonsson, Whatif Design Studio Kristofer arbetar med kommunikation i rumslig form. Ord som engagerar, förädla och lånsiktig är delar av berättelsen.
  • Jenny Ekman, Sajkla. Sajkla jobbar tillsammans med marknadens mest kompetenta nätverk av möbelföretag för att det ska vara lika enkelt att välja en snygg återbrukad möbel som att köpa en ny.
Läs mer och anmälan