Skip to content

Hjälper kunderna att göra en smartare affär

Goda exempelMöbel
Cirkulära möbelflödens partner Rekomo köper, säljer och hyr ut begagnade kontorsmöbler till företag i hela Norden. Hos Rekomo hittar du kontorsmöbler från bland annat Kinnarps, Hay, Ikea och Herman Miller till ett grönt pris. Att tänka andrahand i första hand är bra för miljön men också för din budget.

Rekomo erbjuder tre olika affärsmodeller:
Köpa: då de har ett stort utbud av begagnade möbler till försäljning.
Sälja: Hör av dig till Rekomo innan du slänger dina kontorsmöbler. De kan köpa eller byta in möblerna som mellanskillnad när du köper ”nya” av dem.
Hyra: Rekomo erbjuder smarta hyreslösningar för små och stora behov, skräddarsytt för dig.

Tjänster som (beroende på behov) ingår:

  • Tvätt/Rekonditionering
  • Utbyte av slitagedelar
  • Hjälp att planera din kontorsyta
  • Leverans
  • Montering
  • Omlackering av möbel
  • Omtapetsering av möbel

Om Rekomo
Företaget startade 1992 som Bafab – sedan 2017 heter de Rekomo. Företaget har cirka 45 medarbetare och finns i Stockholm, Göteborg och Malmö. Rekomos kunder finns över hela Sverige men även utomlands. Företaget är ISO-certifierade enligt standarderna för kvalitet och miljö, ISO 9001:2008 och ISO 14001:2004.

Läs mer
Rekomo www.rekomo.se/kontakt

Detta är ett utdrag ur kapitel tre – Cirkulära erbjudanden, från utbildningsmaterialet “Var en del av den cirkulära omställningen! Inblickar och diskussionsfrågor om hur du kan bidra till cirkulära flöden av möbler” . I materialet lär du dig mer av den informationen som tagits fram under projekttiden.Utbildningsmaterialet består av åtta olika kapitel, vi har sammanfattat respektive kapitel.
Här hittar du hela utbildningsmaterialet


Du måste godkänna